close
تاریخچه ویدئو کنفرانس

در این مطلب می‌خواهیم تا به ۵ نکته جالب در تاریخچه ویدئو کنفرانس بپردازیم.

آیا زمان‌هایی که نرم‌افزارهای برقراری تماس تصویری مانند IMO و Skype وجود نداشتند را به یاد دارید؟ قطعاً یکی از تأثیرگذارترین فناوری‌هایی که اینترنت در اختیار ما قرار داده‌است؛ قابلیت برقراری تماس تصویری است.

برقراری تماس تصویری به سادگی فشار یک دکمه است اما تاریخچه‌ای ما را به این نقطه رسانده است. در ادامه می‌خواهیم تا به نکاتی جالب در رابطه این تاریخچه بپردازیم.

 

تاریخچه ویدئو کنفرانس

اولین تماس تصویری در سال ۱۹۵۶ برقرار شد

تاریخچه تجهیزات اتاق کنفرانس به زمانی قبل‌تر از آنچه فکر می‌کردید بر می‌گردد. شرکت AT&T شروع به کار بر روی پروژه‌ای به نام “PicturePhone” کرده بود که هدف آن قابلیت ارسال عکس‌های ثابت به طرف دیگر تماس هر ۲ ثانیه یکبار بود.

بعد از یک دهه تحقیق و توسعه این تکنولوژی برای اولین بار در نمایشگاه World’s Fair در سال ۱۹۶۴ و در شهر نیو‌یورک به نمایش گذاشته شد و حضار شانس برقراری یک تماس تصویری با فرد کاملاً نا شناسی که در دیزنی‌لند در ایالت کالیفرنیا در سمت دیگر آمریکا بود را داشتند.

 

باجه‌های تماس تصویری عمومی

بعد از نمایشگاه World’s Fair در سال ۱۹۶۴ شرکت AT&T نسخه اولیه تلفن تصویری خود را در ۳ مکان و در ۳ شهر نیویورک، واشنگتن و شیکاگو راه‌اندازی کرد.

افرادی که می‌خواستند تماس تصویری در بین این ۳ مکان برقرار کنند می‌بایست زمانی را از قبل برای استفاده از این تلفن‌ها رزرو می‌کردند و هزینه‌ ۱۶ دلار برای هر ۳ دقیقه تماس را می‌پرداختند و یک تماس تصویری ۱۵ دقیقه‌ای هزینه‌ی ۸۰ دلاری ( ۶۱۰ دلار امروزی) را به همراه داشت.

به دلیل هزینه بالا و روند کاهشی استفاده از این فناوری، باجه‌های تماس تصویری در سال ۱۹۶۸ بسته شدند.

 

ویدئو کنفرانس به یک شکست تبدیل شد

در سال ۱۹۷۰ شرکت AT&T تصمیم گرفت تا این تکنولوژی را به نحو دیگری راه‌اندازی کند.

AT&T به جای عمومی سازی این فناوری، تکنولوژی ویدئو کنفرانس را به تجهیزاتی قابل نصب در خانه و یا دفاتر کاری تبدیل کرد. AT&T برای سرویس PicturePhone خود حق اشتراک ۱۶۰ دلاری در ماه برای ۳۰ دقیقه تماس و ۲۵ سنت برای هر دقیقه تماس اضافه تعریف کرد.

AT&T تصور می‌کرد که این فناوری به شدن موفق خواهد شد، در حالی که در اواسط دهه ۷۰ میلادی تنها ۵۰۰ سیستم ویدئو کنفرانس نصب شده بود. با توجه به گفته‌های AT&T شکست این سیستم به دلیل حجم بالای فیزیکی سیستم، ساختار محدود تماس در آن دوره، هزینه بالا و کنترل پیچیده آن بود.

 

تاریخچه ویدئو کنفرانس

اولین پخش زنده ماهواره‌ای در تاریخچه ویدئو کنفرانس از افغانستان صورت گرفت

پخش زنده در تجارت الکتونیکی می‌تواند در کوتاه مدت به فروش بیشتر شما منتهی شود.

در حال حاضر افراد زیادی به پخش زنده و استریمینگ در پلتفرم‌های مختلفی می‌پردازند، اما اولین پخش زنده به کمک راهکارهای ویدئو کنفرانس در تاریخچه ویدئو کنفرانس از یک منطقه جنگی در افغانستان و در سال ۲۰۰۱ انجام شد.

بعد از شروع دومین جنگ خلیج، گذارشگران با این تکنولوژی ویدئو کنفرانسی می‌توانستند به صورت زنده از مناطق جنگی گذارش ارسال کنند.

 

آینده ویدئو کنفرانس در رایانش ابری نهفته است

تا به اینجا نکاتی از تاریخچه ویدئو کنفرانس گفتیم و حالا می‌خواهیم نکته‌ای در رابطه با آینده ویدئو کنفرانس را بررسی کنیم.

امروزه سیستم‌ها و سرویس‌های ویدئو کنفرانس مختلفی در جهان وجود دارند. شرکت‌های زیادی مانند Microsoft, Skype for Business, Google Hangouts, BlueJeans, Zoom و Vidyo وجود دارند که به ارائه خدمات ابری به همراه دوربینی با کیفیت فیلمبرداری بالا را به شما می‌دهند تا جایگزین سیستم‌های ویدئو کنفرانس سنتی شوند.

برای یافتن منسب‌ترین سرویس کلاود ویدئو کنفراس پیشنهاد می‌کنیم تا مطلب مناسب‌ترین ارائه دهنده خدمات ابری را مطالعه کنید.

در نتیجه این کار کسب و کارها و مصرف کنندگان در سراسر جهان می‌توانند به سادگی و تنها با یک اینترنت قدرتمند و وبکم مناسب و یا سیستم ویدئو کنفرانس مناسب به برقراری تماس تصویری و برقراری جلسه ویدئو کنفرانس بپردازند.

پس از به همراله داشتن به روزترین سیستم‌های ویدئو کنفرانس اطمینان برقرار کنید زیرا آینده‌ی روشنی در انتظار این فناوری است.

برچسب‌ها : تاریخچه تماس تصویریتاریخچه ویدئو کنفرانستماس تصویریرایانش ابرینرم‌افزار تماس تصویری

    1 دیدگاه

    نظرات خود را ثبت کنید